Home » Huishoudelijk » DJI Phantom

DJI Phantom

Wil je geschikte drones kopen, dan zit met een DJI Phantom 3 zeker goed. De drone beschikt over een super scherpe camera en kan relatief lang in de lucht blijven. Daarnaast is de DJI Phantom eenvoudig te besturen en is er niet veel expertise voor nodig. De DJI Phantom 3 is in verschillende versies verkrijgbaar zoals de Professional, Advanced, 4K en de Standard. Zo is deze drone voor elke doelgroep geschikt.

Topmodel van de DJI Phantom serie

De DJI Phantom professional is het topmodel van deze serie en kan zelfs op vijf kilometer afstand nog haarscherpe beelden tonen. Dit komt door de aanwezigheid van de DJI Lightbridge. Mede door het Vision Positioning systeem heb je zelfs binnen de perfecte controle over de drone. Buiten maak je gebruik van de GPS en Glonass satellieten, die de drone op zijn plaats houden. Door de snellader heb je de accu zo weer opgeladen, waardoor je weer snel in de lucht kan zijn.

Goede alternatieven voor de DJI Phantom Professional

De DJI Phantom 4K is geschikt voor degene die houdt van hoge videokwaliteit. Deze drone is niet geschikt voor de grotere afstanden, maar biedt wel hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een gering bedrag heb je deze drone al en ben je toch verzekerd van hoge beeldkwaliteit. Een prima tegenhanger voor de professionele uitvoering. De DJI Phantom 3 Advanced vertoont veel kenmerken van de professional alleen heeft deze drone de beschikking over een 2.7K camera. Ook prima geschikt voor de langere afstanden en daarmee is deze drone een goedkopere variant van de professional.

DJI Phantom Standard is geschikt voor de beginners

Voor de beginner heeft Phantom het standaardmodel, die tevens ook geschikt is voor de professionele gebruiker die wat meer risico’s wil nemen. De Standard beschikt ook over een 2.7K camera. Dit is een hele degelijke drone, die in prijs gewoon een stuk lager zit. De drone beschikt echter over voldoende techniek om interessant genoeg te zijn voor de echter drone liefhebber.

Rate this post

Plaats een reactie