Home » Huis » Deurknoppen met stijl

Deurknoppen met stijl

Je zoekt niet zo maar een deurknop maar het moet er eentje met stijl zijn. Online kun je een ruim assortiment deurknoppen met stijl vinden met allemaal een eigen inbreng in je interieur.

Design deurknoppen

De kenmerken van een design-inrichting zijn; sober, minimalistisch, aparte vormgeving, modern en strak. De accessoires en meubels zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. De materialen die gebruikt worden bestaan hoofdzakelijk uit; metaal, glas, beton en kunststof.
Bij deze inrichting past bijvoorbeeld een aluminium deurknop die half afgerond is. Aparte uitstraling en van het juiste materiaal voor deze woonstijl.

Retro deurknoppen

Een woonstijl die stamt uit de jaren ’60 en ’70. Kleurrijk, vooral veel oranje en rood maar ook bruintinten behoren bij deze inrichting. Retro deurknoppen hebben vaak opvallende kleuren en/of afbeeldingen op de knoppen. Afbeeldingen zie je meestal op de knoppen van lades en kastjes. De deurknoppen met een felle kleur zijn helemaal retro.

Klassieke deurknoppen

De kenmerken van een klassieke stijl zijn; rijke uitstraling, een vol interieur, hout, goud, zilver en brons. Wollen vloerbedekking en donkere, houten vloeren.Deurknoppen die in deze inrichting prima passen zijn de houten knoppen. Maar natuurlijk ook de bronzen of messing deurknop die een mooie bewerking hebben gehad zijn authentieke voorwerpen voor de klassieke woonstijl.

moderne woonstijl

Een moderne interieur kan ingericht zijn met witte, grijs en natuurtinten. Een rustige woningstijl waar geen drukte in te vinden is. Strak maar wel gezellig. Een inrichting waar al snel iedereen zich op zijn gemak voelt. De stijl is vaak een persoonlijke mix van eigen ideeën en mooie items uit de winkel. En er mag in geleefd worden.
De knoppen die in deze woningstijl kunnen passen zijn no-nonsens deurknoppen. Dus strak en zonder extra bewerkingen. Een deurknop van staal of messing in een zilverkleur heeft de uitstraling die een modern interieur nodig heeft.

Oriënteer je online, welke kleuren, vormen en materialen bij jou persoonlijke smaak passen.

Rate this post

Plaats een reactie