Home » Huis » Deuren schoonmaken

Deuren schoonmaken

De deur is de entree naar een nieuwe ruimte en het geeft anderen een eerste indruk van uw ruimte. Het is belangrijk dat dit beeld positief is en dat heeft u zelf in de hand. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat uw voordeur schoon is. Deuren-team Lemmer helpt u in slechts drie stappen om uw voordeur helemaal schoon te maken.

Benodigdheden:
– Emmer
– Allesreiniger
– Lauw water
– Niet-pluizend vaatdoekje
– Trap (indien nodig)

Deur schoonmaken in slechts drie stappen:

  • 1. Sop klaarzetten
    Het schoonmaken is slechts een paar minuten werk. Vul de emmer met lauw water en voeg hier een scheutje allesreiniger aan toe.
  • 2. Poetsen
    Stop het vaatdoekje in de emmer en zorg dat het doekje goed vochtig is. Wring vervolgens het doekje uit en begin met het schoonmaken. Begin met de schoonste kant van de deur, zodat het sop minder vies wordt en ga daarna door met de andere kant. Vergeet niet om de bovenkant ook mee te nemen, dit wordt vaak vergeten. Neem ook de deurpost en drempels mee. Het is belangrijk dat het doekje goed schoon blijft, dus spoel daarom geregeld het doekje om in de emmer.
  • 3. Opruimen
    Na het schoonmaken is het verstandig om de deur open te laten staan, zodat er genoeg ruimte is om te drogen. Blijf echter wel in de buurt zodat u geen ongewenste gasten krijgt. Zodra de deur droog is, kunt u deze weer sluiten. En nu heeft u alle stappen succesvol afgerond.

Tip: Wanneer u naast de deuren ook graag de deurklinken brandschoon wilt hebben, kan dat met spiritus. Doe een drup spiritus op een stukje keukenrol en haal de keukenrol over de klink. Let hierbij wel op of het materiaal van de klink tegen spiritus kan.

Rate this post

Plaats een reactie