Home » Media » De voordelen van WordPress

De voordelen van WordPress

Je ziet tegenwoordig steeds meer websites die zijn gemaakt met WordPress. Het is ideaal voor mensen en bedrijven die een relatief goedkope website willen die niet al te moeilijk is om te maken en te onderhouden. Perfect als je niet erg technisch bent en geen gigantisch budget hebt. Tijd om de voordelen van WordPress op een rijtje te zetten.  

Gebruiksvriendelijk en redelijk simpel

WordPress heeft een grote gebruiksvriendelijkheid en de drempel om er een website mee te maken is laag. In feite kan iedereen zonder technische kennis dit systeem makkelijk hanteren. Het systeem en de website spreken voor zich. Ook onderdelen bijwerken op je website is erg makkelijk. Een website bouwen en onderhouden met WordPress is dus redelijk simpel.

Goede ontwikkeling dankzij updates
WordPress is continue in ontwikkeling. Gemiddeld acht keer per jaar is er een update die makkelijk kan worden geïnstalleerd. Omdat het niet moeilijk is om de updates te installeren, is het simpel om je website zelf te onderhouden. Heb je hier toch geen tijd voor of weet je niet precies hoe je het onderhouden van je website moet aanpakken? En zou je graag iemand hebben die problemen op je website kan oplossen? Besteed het onderhouden van je WordPress website dan uit aan een partij als Start Sterk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van je website en houd je tijd over voor belangrijkere zaken.

Mobiel en SEO vriendelijk
WordPress websites hebben een mobiele variant waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Dit is tegenwoordig enorm belangrijk. Bijna iedereen zit nu op websites via zijn smartphone of tablet. Ook zijn er apps beschikbaar om een WordPress website mee te beheren. Een ander belangrijk voordeel is dat WordPress websites volledig zijn afgestemd op SEO, waardoor je dus een prima marketing basis hebt.

Relatief goedkoop
Last but not least, je bespaart een hoop kosten met een WordPress website. WordPress websites zijn zo goedkoop omdat het meeste ontwikkelwerk al is gedaan, wat veel geld scheelt. Je betaalt alleen voor het ontwerpen van de website. Het geld dat je overhoudt omdat je website met WordPress redelijk goedkoop is, kun je besteden aan bijvoorbeeld SEO en andere vormen van marketing.

Rate this post

Plaats een reactie