Home » Computer » De voordelen van kilometerregistratie

De voordelen van kilometerregistratie

Als je als bedrijf een wagenpark tot je beschikking hebt, kan dit best wat zorgen opleveren. Hoe houd je dit allemaal bij? Hoe zorg je voor een efficiënt gebruik van al je voertuigen? Dit zijn vragen die bij je op zullen komen als ondernemer met een wagenpark. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met behulp van Cartracker. Dit kan je erg veel voordelen opleveren. Met de Cartracker ben je op elk moment van de dag op de hoogte van je wagenpark. Waar je voertuigen zijn, hoe veel kilometer ze afleggen en wanneer ze toe zijn aan een keuring. Maar wat zijn de voordelen van Cartracker nu eigenlijk nog meer?

Efficiency van kilometerregistratiemap-525349_640

Het gebruik van de Cartracker verhoogt de efficiency van je bedrijf. Alle tijd die normaal gesproken door personeel wordt gebruikt om het aantal kilometers bij te houden, wordt uit handen genomen door Cartracker. Je kunt makkelijk indelen welke kilometers bij de reistijd, werktijd en klantbezoeken horen.

Kosten

Hiermee worden automatisch ook de kosten gedrukt. Door middel van het registratiesysteem kun je je medewerkers efficiënter inplannen. Dit bespaart tijd en dus kosten. Doordat je inzicht hebt in het rijgedrag van je medewerkers kun je ze erop wijzen om kostenefficiënt te rijden. Ook door de begeleiding bij navigatie en routebepaling worden er minder kilometers gemaakt.

CO2 uitstoot

Als er minder kilometers worden gereden, wordt de CO2 uitstoot natuurlijk ook aanzienlijk verminderd. Dit is beter voor het milieu en hiermee ook voor het maatschappelijke karakter van je onderneming.

Belastingdienst

De Belastingdienst controleert het privé rijgedrag van de auto van de zaak nauwkeurig. De kilometerregistratie van Cartracker is goedgekeurd door de Belastingdienst. Dit betekent dat je de kilometerregistratie mag indienen bij de Belastingdienst. Met Cartracker ben je er zeker van dat de privé-ritten van je werknemers worden gescheiden van de zakelijke ritten. Hierdoor heb je geen risico op boetes of naheffingen!

Live-kaart

Een ander voordeel van Cartracker is de live-kaart die zij aanbieden. Hiermee kun je al je medewerkers realtime op een kaart zien. De kaart wordt elke 5 seconden bijgewerkt en is daardoor heel up-to-date. Komt er een onverwachte klus tussendoor? Dan kun je makkelijk zien welke medewerker het dichtst in de buurt is. Ook kun je je medewerkers begeleiden bij de routebepaling waardoor zij sneller op de plaats van bestemming zijn. Dit bespaart je benzinekosten.

 

Rate this post

Plaats een reactie