Home » Vervoer » De Vespa S het sportief model

De Vespa S het sportief model

Binnen de collectie van Vespa is er een sportief design en model ontwikkeld dat net iets meer stijl in zich heeft dan de andere modellen. Die andere modellen hebben iets meer klasse en deze heeft stijl en sportiviteit in zich zitten. Het design van dit sportieve model is iets ruiger en dat is ook meegenomen in de kleurkeuzes. Zo heb je bij het klassieke model vaak een zachtaardige kleur met een beige zitvlak. Het sportieve model heeft zowel de scooter als het zitvlak in dezelfde kleur en ook de kleurkeuzes zijn dan aangepast op het design. Zo is helemaal zwart een geliefde Vespa S, zoals deze sportieve Vespa wordt genoemd. Alleen zo’n gehele zwarte scooter straalt al uit dat dit een ander model is dan wat we van Vespa zijn gewend.

Vespa S Online overal te koop

De scooterwinkels verdwijnen langzaam uit het straatbeeld en het online aanschaffen van een scooter is een stuk normaler geworden. Je hebt ontzettend veel keuze en dat is een stuk meer dan in de winkel. Daarnaast kun je meerdere kleuren kiezen en in sommige gevallen zelfs je scooter pimpen. Zelf kiezen wat de hoofdkleur is en het zitvlak. Daarin valt veel te variëren en zo kun je je scooter dus personaliseren. De online verkoop heeft ook als voordeel dat je scooter aan huis wordt bezorgd en je dus niet eerst naar de winkel moet om hem te halen. Makkelijk en snel voor de deur je scooter ontvangen. Dan kun je ook nog eens sneller gaan rijden.

 

Een stuk smaller

Dit model Vespa is ideaal voor in de grote stad, vanwege het smalle model. Je kunt overal makkelijk tussendoor zonder dat je iemand meeneemt of een spiegel van een auto eraf rijdt. Hoewel dit model daarom iets minder op een Vespa lijkt, kun je hem wel herkennen als een Vespa. Het zitvlak is namelijk net iets breder en heeft een vorm, die je bij andere scooters niet ziet. Dit design en model van de Vespa zie je heel erg veel terugkomen in het dagelijkse straatbeeld en dat laat zien dat er erg veel functionaliteit aan dit model zit.

Rate this post

Plaats een reactie