Home » Vervoer » De Quingo Flyte is door scootmobielpagina uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015!

De Quingo Flyte is door scootmobielpagina uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015!

De zeer gemakkelijk transporteerbare QuingoFlyte is door scootmobielpagina verkozen tot scootmobiel van het jaar. Zonder te tillen, plaatst u deze 5-wiel scootmobiel eenvoudig in uw auto. Bij de Quingo Flyte hoort namelijk het Flyte Station. Dit station, dat zelfs in kleine auto’s past, zet uw scootmobiel veilig en stabiel vast in uw auto. Met behulp van een gemakkelijk te plaatsen lichtgewicht aluminium oprijplaat en een eenvoudige afstandsbediening, laadt en lost u uw scootmobiel in minder dan 60 seconden in en uit uw auto.

Met de Quingo Flyte in uw auto rijdt u naar alle plekken waar u maar met uw scootmobiel wilt rijden. Dankzij het maximale bereik van 37 kilometer, kunt u met één enkele lading van de vier ultradunne batterijen, lange ritte maken. U kunt het bereik zelfs laten uitbreiden naar 50 kilometer. Het draagvermogen van de Quingo Flyte bedraagt 160 kg.

De 5-wiel Quingo Flyte heeft veel beenruimte en een stabiele korte draaicirkel. Dit in tegenstelling tot 3-wiel scootmobiel, waarmee u kunt kantelen wanneer u een foutje maakt. En in tegenstelling tot de 4-wiel scootmobiel, die wel stabieler is dan de 3-wiel scootmobiel, maar weinig beenruimte heeft.

De Quingo Flyte zorgt verder voor een ergonomische zithouding. Dit wordt gerealiseerd door de verhoogde zitpositie en de verstelbare voetpanelen. Hierdoor is deze scootmobiel ook ideaal voor langere ritten.

Alle bovengenoemde kwaliteiten van de Quingo Flyte hebben er voor gezorgd dat scootmobielpagina deze 5-wiel scootmobiel uitgeroepen heeft tot scootmobiel van het jaar 2015!

 

Rate this post

Plaats een reactie