Home » Cultuur en maatschappij » De perfecte eyeliner aanbrengen

De perfecte eyeliner aanbrengen

Een situatie waar veel vrouwen zich in herkennen is dat het vreselijk moeilijk kan zijn om eyeliner perfect en strak aan te brengen. Om het voor elke vrouw mogelijk te maken om op te vallen met prachtige ogen zijn er verschillende producten op de markt beschikbaar. Van vloeibare eyeliner producten, stiften en potloden tot permanente make up eye liner. Het gebruik van elk van deze eyeliner producten heeft voor- en nadelen. In dit artikel bespreken we welke producten er op de markt zijn om zelf eyeliner aan te brengen of dit te laten doen door een make-up professional . Daarnaast voorzien wij je van enkele tips en trucs om te schitteren met uitgesproken ogen.

Oogpotlood

Eyeliner kan op diverse manieren en met diverse producten worden aangebracht. Wanneer je voor het eerst begint met het aanbrengen van eyeliner dan raden wij je aan om veel te oefenen en met een eenvoudig eye liner product te beginnen. Het meest eenvoudige product om een lijntje boven je ogen te zetten is het oogpotlood. Wanneer je eyeliner aanbrengt met een oogpotlood heb je geen echte make-up accessoires nodig. De enige beauty tool die een oogpotlood vereist is een puntenslijper om ervoor te zorgen dat de punt scherp blijft. Met een oogpotlood kun je makkelijk en snel eyeliner aanbrengen. Daarnaast is een lijntje wat gezet is met oogpotlood ook gemakkelijk te vervagen. De eyeliner hoeft dus niet in één keer perfect te zijn, want het lijntje kan worden vervaagd. Een nadeel van eyeliner aanbrengen met dit product is dat het resultaat nooit zo strak is als met vloeibare eyeliner. Ook blijft oogpotlood minder lang zitten dan vloeibare eyeliner.

Vloeibare eye liner

Vloeibare eyeliner is het perfecte product om een strakke lijn op de wimperrand van de ogen en eventueel een wing mee aan te brengen. Het grote voordeel van vloeibare eyeliner is dat het langt blijft zitten en dat je met vloeibare eyeliner heel precies te werk kunt gaan. Vloeibare eyeliner wordt meestal aangebracht met een dun kwastje. Tegenwoordig zijn er ook stiften met vloeibare eyeliner. Dit vinden sommige vrouwen makkelijker dan eyeliner aanbrengen met een kwastje. Het gebruik van vloeibare eyeliner vraagt echter wel om een vaste hand. Wanneer je experimenteert met vloeibare eyeliner is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de eyeliner niet in je ogen komt. Dit kan namelijk branden in je ogen.

Permanente eye liner

Heb je dagelijks geen zin meer om veel tijd bezig te zijn met het aanbrengen van de perfecte eyeliner? Dan is permanente make up eye liner iets voor jou. Permanente eye liner wordt door make-up professionals aangebracht met permanente make-up. Dit moet echt niet verward worden met eyeliner tatoeage. Permanente make-up kan namelijk vervagen. Het grote voordeel van permanente eye liner is dat de lijn nog strakker is dan een lijn met oogpotlood of vloeibare eye liner. Ook heb je met permanente eyeliner nooit meer last van uitgelopen ogen.

 

Rate this post

Plaats een reactie