Home » Niet gecategoriseerd » De origineelste persoonlijke cadeaus

De origineelste persoonlijke cadeaus

Iedere keer als je een verjaardag, bruiloft, of babyshower hebt is het weer een grote vraag: wat moet je als cadeau geven? Er zijn natuurlijk de standaard cadeaus als een gevulde envelop, cadeaukaart, of luiertaart, maar een persoonlijk cadeautje is natuurlijk veel leuker. Toch kan het nog een hele opgave zijn om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Hieronder noemen we een aantal persoonlijke cadeaus die niet veel werk zijn, zoals een bedrukt t-shirt of een zelfgemaakte klok, waarmee je altijd goed zit en die toch persoonlijk zijn.

  1. Een t-shirt bedrukken

Een gepersonaliseerd t-shirt is altijd een leuk cadeau. Of je nu een leuke foto van jullie samen, of juist een grappige foto van een huisdier erop zet, het geeft altijd een persoonlijke touch aan jouw cadeau. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld het logo van iemands favoriete artiest, een leuke meme, een grafische print, of juist een mooie illustratie te laten drukken. Er zijn zoveel mogelijkheden tot het laten bedrukken van t-shirts, dat je het zo gek niet kunt verzinnen, of het is mogelijk.

  1. Een klok zelf maken

Een ander leuk personaliseerbaar idee is het zelf maken van een klok. Hiervoor heb je eigenlijk enkel een goedkope klok nodig, bijvoorbeeld van de xenos, en dan wat creativiteit. Je kunt namelijk de wijzers en het mechanisme loshalen van het achterblad, en dit dan vervangen voor elk achterblad wat je kunt verzinnen. Zo kun je een leuke foto van jou en de jarige gebruiken, of een mooie houten plank, of het gezicht van hun kat, of verzin het maar. Heel veel opties en een leuk origineel cadeau!

  1. Een creatieve dekbedovertrek

Dit is ook een leuke. Je kunt tegenwoordig dekbedovertrekken laten bedrukken, bijvoorbeeld met je eigen gezicht. Of met allemaal foto’s van brakke momenten van de jarige. Dit cadeau is leuk als een grapje, maar ook als je romantisch wilt zijn, of gewoon leuke foto’s van een gezamenlijke reis erop wilt zetten. Doordat je van alles kunt kiezen, is het altijd een origineel cadeau.

  1. Een gezamenlijke bucketlist

Dit is misschien een wat minder grafisch aantrekkelijk cadeau, maar ook hier kun je je ei in kwijt. Koop een bulletjournal of een ander leeg notebook en maak er een gezamenlijke bucketlist van. Zo is dit een leuk idee voor de verjaardag van je beste vriend of vriendin, maar ook om aan een bruidspaar te geven. Een boek vol met leuke ideeën van dingen die jullie (of zij) nog samen kunnen doen.

Hou jij ook van originele cadeaus? Of geef je toch liever een gewone cadeaukaart?

Rate this post

Plaats een reactie