Home » Cultuur en maatschappij » De nagelkleuren van 2016

De nagelkleuren van 2016

Het is ongelooflijk, maar de variatie van kleuren in de nagelmarkt neemt elk jaar toe. Voor veel mensen zal het dan ook moeilijk zijn om de trendy kleuren van dit jaar aan te wijzen. Bij nagelgroothandelaar Nailbar hebben ze in ieder geval genoeg keus en geven ze graag tips. In dit blog bekijken we het echter van Steph Stone zijn kant. Zij is een beroemdheid en nagelartiest die maar al te graag haar mening geeft.

50 colours of grey

De trend rondom het boek/film 50 Shades of Grey is nog niet voorbij. In 2016 is het daarom ook niet gek dat de chique grijstinten weer tevoorschijn komen. Stone zegt dat de grijsgekleurde nagels het beste rond en kort kunnen zijn.

Nieuwerwets rood

Het felrode tintje is al velen jaren populair onder de nagellakdragers. Zo ook in 2016! De lengte van je nagels maakt met deze kleur niet uit, het staat namelijk bij zowel lange als korte nagels. De vraag hierbij is wel wat je ermee wilt uitstralen. Wanneer je voor korte nagels kiest in combinatie met deze kleur ben je ietwat professioneler, terwijl de langere variant juist een sexy en speels uiterlijk creëert.

Zo gek als je het maar kunt bedenken

Altijd dezelfde saaie eentonige kleur? Probeer eens wat dingen te combineren. Volgens Stone kun je het zo gek niet bedenken, zolang het er maar ‘fun’ uitziet. Dus ga voor lange nagels met glitter, in een kleurenfestijn of bedenk zelf iets creatiefs!

De verschillende producten / kleuren kun je halen bij Nailbar. Deze groothandelaar (die gespecialiseerd is op nagelgebied) heeft meer dan duizend artikelen in het assortiment die je kunnen helpen om jouw perfecte nagels te realiseren. Ook kun je binnen Nailbar opleidingen volgen zodat je later zelf aan de slag kan. Zij bieden zowel dag- als avond opleidingen aan dus kom wanneer het jou uitkomt.

Rate this post

Plaats een reactie