Home » Huis » De must haves voor in je huis

De must haves voor in je huis

Wat zijn de trend van dit jaar. We houden ons er bewust of onbewust allemaal mee bezig. We willen meegaan met de trends, maar dan wel de trends die wij mooi vinden. Wat betreft het inrichten van het huis geven we je een aantal tips. Er zijn een aantal must haves die niet mogen ontbreken in je huis. Natuurlijk is de inrichting van je huis erg persoonlijk. De een houdt van landelijk, robuust en groots, terwijl de ander houdt van modern, strak en minimalistisch. Dan heb je ook nog de mensen die voorkeur geven aan de vintage look of juist aan een hele sierlijke look. Zoveel mensen, zoveel wensen, dat wordt niet voor niks gezegd.

 

Dit moet je hebben in je huis

Dit klinkt misschien cliché, maar je goede eetkamerstoelen zijn echt gigantisch belangrijk. Je brengt veel tijd door aan de keukentafel en je zit dus ook veel op je eetkamerstoelen. Hier mag je dus best wat aandacht aan besteden. Zo zou je kunnen gaan voor de design eetkamerstoelen van BoConcept. Indien je dat graag wilt is de Adelaide stoel een echte aanrader. Je kunt natuurlijk ook voor een mee5158r vintage, barok of landelijke look gaan. Als je maar met zorg je eetkamerstoel uitkiest. Verder zijn de volgende dingen onmisbaar in huis:

  • een heerlijk vloerkleed. Lekker voor je voeten en het geeft je huis veel sfeer.
  • een stoere staande lamp is ook echt een must. Het liefst in een industriële look, maar dat is afhankelijk van je smaak.
  • een sierlijke vaas om wat gezelligheid in huis te brengen.
  • leuke kussentjes om de bank op te fleuren.

Natuurlijk kun je ook niet zonder bank, stoel, televisie en kast, maar dit zijn dé items die onmisbaar zijn om je huis op te vrolijken.

 

Stylingtips voor je huis

Bij het inrichten van je huis moet je met een aantal dingen rekening houden. Ga je samen wonen met je partner? Dan moet het jullie huis worden, niet jouw huis, niet zijn huis, maar dat van jullie samen. Zorg daarom dat je het eens wordt over de smaak die jullie in het huis willen laten terugkomen en overleg goed met elkaar. Ben jij erg fan van kleur, maar je partner niet zo? Ga dan voor de gulden middenweg. Verf je muren niet in een knalkleur maar ga voor leuke gekleurde accessoires. Dit geeft ook meer rust in je huis.

Rate this post

Plaats een reactie