Home » Eten en Drinken » De juiste sfeer in uw zaak

De juiste sfeer in uw zaak


cafe-984275_640De keuze van een juiste verlichting in uw zaak is zeer bepalend voor de sfeer. In de horeca is het belangrijk dat het licht op de juiste manier is afgestemd, waardoor het gezellig, stijlvol, strak of knus oogt. Met
horeca verlichting kunt u uw eigen twist geven aan verschillende stijlen binnen uw zaak. Naast de maaltijden en drankjes gaat erom dat uw gasten een aangenaam verblijf hebben in uw zaak, dit maakt u mede mogelijk met verlichting die daarop is afgestemd.  

Aanbod

U heeft keuze uit een ruim aanbod van lampen, van spots, plafonnières, inbouw, railsystemen, downlights, enzovoort, zodat u alles aan uw wensen aan kan passen. Naast de binnenlampen heeft u ook een ruime keuze uit buitenlampen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.  

Advies op maat

Met de expertise van expertise van de adviseurs van Fagerhult wordt u op de juiste manier geholpen om uw zaak op de meest geschikte manier in te richten. Ons bedrijf het een zware investering gedaan om onderzoeksprojecten samen met universiteiten mogelijk te maken. Zij stellen voor u een lichtplan op, uiteraard met de input van u zodat alles naar wens is. Neem contact op met een van onze adviseurs om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

 

Rate this post

Plaats een reactie