Home » Huis » Dakisolatie experts

Dakisolatie experts

dakisolatie-expertDakisolatie experts kunnen je adviseren bij het isoleren van je dak. Een dak isoleren zorgt niet alleen voor een grote besparing maar ook voor extra comfort. Daar lees je hieronder meer over.

Besparen

Warmte gaat omhoog en zoek dus het hoogste punt op in het huis. Bij een goed geïsoleerd dak zal de warmte binnen blijven en niet ontsnappen. Dit heeft direct effect op de energierekening omdat je minder lang hoeft te stoken en sneller de gewenste temperatuur bereikt. Bij de meeste huizen is het dak niet geïsoleerd waardoor er dus veel warmte ontsnapt.

Extra comfort

Naast stookkosten besparen zorg het isoleren van je dak ook voor extra comfort. De ruimte blijft niet alleen langer warm maar wordt ook minder snel koud. Op koude dagen dringt er minder koud via het dak naar binnen. Bovendien houdt het de warmte juist buiten op warme zomerdagen. Voorkom hete nachten waarbij je maar ligt te draaien in bed en slecht slaapt. Ook vocht en schimmel neemt af bij dakisolatie. Geen vieze schimmel of vochtplekken meer op het plafond!

Dakisolatie experts

dakisolatieDakisolatie experts kunnen je hier alles over vertellen. Zo kunnen zij in een oogopslag vaak zien op het dak vanaf de binnenkant geïsoleerd kan worden of dat dit juist van buitenaf moet gebeuren. Ter plaatse kan in veel gevallen een berekening worden gemaakt van de kosten. De kosten worden opgebouwd uit het benodigde materiaal  (oppervlakte van het dak) en het arbeidsloon. Ook verschillen de kosten tussen isolatie aanbrengen aan de binnenkant van het dak/huis of aan de buitenkant. Hier worden namelijk andere methoden voor gebruikt.

Type dak

Het type dak bepaalt de mogelijkheden van isoleren. Omdat elk dak weer verschillend is en soms de wensen ook, kan er het beste gebruik gemaakt worden van dakisolatie experts. Je kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en dit allemaal online regelen. Wil je vooraf weten en zien welke materialen gebruikt worden? Vraag in dat geval dan een demopakket aan welke bestaat uit isolatiematerialen.

Rate this post

Plaats een reactie