Home » Huis » CV ketel huren

CV ketel huren

Is uw huis toe aan een nieuwe cv-ketel, maar ziet u op tegen de aankoopkosten? Dan biedt Verwarmingsservice u de oplossing. Door het huren van een verwarmingsketel heeft u weer zekerheid van warmte en warm water. En dat voor een verrassend laag huurtarief.

Voordelen cv-ketel huren
Verwarmingsservice biedt u verwarmingsketels van verschillende bekende merken, waarbij wij zoeken naar de meest geschikte ketel voor uw huis. Een vrijblijvend gesprek met één van onze deskundige adviseurs, zal u helpen bij deze keuze. De keuze wordt onder andere gebaseerd op de grootte van de kamers en uw energieverbruik, zodat u flink kan besparen op uw huidige stookkosten. Dankzij onze uitgebreide service en onderhoud heeft u geen omkijken naar uw verwarmingsketel. Binnen onze service valt onder andere:

  • Geen hoge aankoopkosten
  • Plaatsing en installatie in één dag
  • Kosteloze service bij storing, reparatie en onderhoud
  • Twaalf jaar gegarandeerd een goed werkende centrale verwarming
  • Verwarmingsservice is gevestigd door heel Nederland

Wij maken gebruik van het zo geheten all-in contract, wat betekent dat de kosten voor storing, reparatie en onderhoud zijn inbegrepen. Hierdoor zal u nooit voor onverwachte kosten komen te staan. En omdat wij gevestigd zijn door het hele land, is er altijd een servicepunt bij u in de buurt.

Rate this post

Plaats een reactie