Home » Overige » Comfortabele slippers voor mannen

Comfortabele slippers voor mannen

De zomermaanden lenen zich uitstekend voor mooie wandelingen. Daar heb je natuurlijk wel een paar comfortabele slippers voor nodig. Veel mannen kiezen voor Ramses Birkenstock. Deze bevatten onder andere het kenmerkende voetenbed van Birkenstock dat moet zorgen voor goede ondersteuning van de voeten. Wat kun je nog meer verwachten wanneer je slippers van Ramses Birkenstock aanschaft?

Speciaal anatomisch ontwerp

Ramses Birkenstock slippers zijn ontworpen met een speciaal anatomisch ontwerp die de voeten in hun natuurlijke vorm moeten houden. Een comfortabel voetenbed en een verstelbare band op de wreef zorgen voor comfort. Het voetenbed is gemaakt van kurk. Dit materiaal is namelijk een vrij licht en buigzaam natuurproduct. Het is daardoor licht vervormbaar door de voet, wat er voor zorgt dat je als het ware je eigen voetafdruk maakt. Bovendien hebben gebruikers door het comfortabele voetenbed het gevoel alsof ze blootvoets in het zand lopen.

Geen blessures dankzij Ramses Birkenstock

Mannen kiezen niet alleen voor de de Ramses Birkenstock vanwege het voetenbed. Zo is de verstelbare band op de wreef zeer praktisch. Het is gemakkelijk aan te passen naar eigen wens. Daardoor hebben de voeten altijd voldoende ruimte en lopen wandelaars geen blessures op. Zo is het vrijwel onmogelijk om op deze slippers een verzwikte hiel op te lopen. Dit is ook te danken aan de voorgevormde hielkom van de slippers. Daarbij is het hielbeen verankert, waardoor je voet niet per ongeluk verkeerd terecht komt.

Lengte en breedte van je voeten

Hou bij het aanschaffen van Ramses Birkenstock slippers altijd rekening met je eigen voetmaat. In principe vallen deze slippers niet kleiner of groter uit dan gewone schoenen. Wel heeft Birkenstock slippers met verschillende wijdtes beschikbaar. Deze worden aangegeven met een wijdtesymbool. (N) staat voor normale tot brede voeten en (S) voor smalle voeten. Kies altijd voor Ramses Birkenstock die aansluiten bij de breedte van je voeten.

Rate this post

Plaats een reactie