Home » Beauty en verzorging » Charlize Theron vond beslissing haar afscheren niet moeilijk

Charlize Theron vond beslissing haar afscheren niet moeilijk

Voor veel vrouwen zal het een nachtmerrie zijn om hun lange haar af te moeten scheren. Actrice Charlize Theron heeft dit gedaan zonder blikken of blozen voor de film Mad Max: Fury Road. Haar personage moest kort haar hebben vond ze zelf, dus Charlize Theron dacht er geen tweede keer over na om afscheid te nemen van haar blonde manen. Ze gaf zelf aan dat het er heel puur uitzag en heel geschikt voor haar rol als Emperator Furiosa. Voor de mannen zou ze haar haar niet hoeven houden, want ze was niet op zoek naar een nieuwe liefde. De film werd opgenomen in 2012 en in 2014 werd haar relatie met Sean Penn bekend. Het maakt mannen dus niets uit of Charlize Theron nu kort haar of lang haar heeft. Ze blijkt toch altijd een aantrekkelijke vrouw!

Bubbel

Charlize Theron heeft de opnames van de film beleeft alsof ze in een bubbel zat. Alleen de mensen die op dat moment op de set aanwezig moesten zijn waren aanwezig. Ze hield zich ook niet echt bezig met hoe haar haar zat en liep ook niet veel rond. Weinig mensen hebben haar haartransformatie dus kunnen aanschouwen. Ze zou haar haar zo weer afknippen als dat moest voor haar werk. Het is natuurlijk niet zo dat ze heeft gekozen voor permanent ontharen, dus het haar groeit vanzelf weer terug.

Apocalyptische wereld

Donderdag is Charlize Theron te zien in de film Mad Max: Fury Road in de Nederlandse bioscopen. Ze zal vooral te zien zijn in een oorlogsvoertuig die enkel haar personage kan besturen in de apocalyptische wereld waarin ze leeft. Ze reist door de wereld met vijf mooie vrouwen, strijdend tegen de tiran Immortan Joe. De rebellen worden in de loop van het verhaal vergezeld door Mad Max, vertegenwoordigd door Tom Hardy.

Glitter en glamour

In de film hangt er weinig glitter en glamour rond het personage van Theron, maar dat vind ze niet erg. In het dagelijks leven zegt de actrice fashion en beauty wel leuk te vinden, maar niet erg belangrijk. Het hoort echter wel bij vrouwen. Ze moeten zichzelf en al hun kanten ontdekken en haar en make-up kunnen je die kanten helpen vinden.

Rate this post

Plaats een reactie