Home » Auto » Camionette verkopen

Camionette verkopen

camionetteHeeft uw camionette zijn dienst er op zitten en wilt u hem verkopen, leest u dan verder.

Uw camionette is waarschijnlijk meer waard dan u denkt. Veel Belgische bedrijven kunnen een camionette goed gebruiken, ook als is deze 2dehands. Denk bijvoorbeeld aan starters.

U kunt uw camionette verkopen op verschillende manieren zoals een zoekertje plaatsen op een bekende advertentiesite of hem te koop aanbieden bij uw garagist. Een zoekertje zal de koopjesjagers aanwakkeren en om de juiste koper te vinden zult u geduld moeten hebben. De garagist wilt uw camionette vaak wel van u overnemen maar vermoedelijk tegen een te lage prijs.

Er zijn nog meer opties om van uw camionette af te raken zoals een autoveiling waarbij u autobedrijven een bod laat uitbrengen op uwe camionette. Het hoogste bod kunt u accepteren of afslaan. Bij het accepteren heeft u een koper voor uw voertuig en kunt u vaak direct de wagen verkopen. Dit bespaart u een hoop tijd en u bent snel van uw wagen af. Ook als de camionette iets mankeert is dat in veel gevallen geen probleem. Soms is er sprake van schade en soms van een defect. De autobedrijven die bieden houden hier rekening mee en brengen u een gepast bod. Uiteraard bent u degene die de beslissing neemt.

Rate this post

Plaats een reactie