Home » Overige » Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha is een zeer bekend sieradenmerk dat bedacht is in Amsterdam en wordt geproduceerd in Bali. De sieraden van het merk en het merk zijn geïnspireerd op meditatie, het boeddhisme en juweliersambacht waar de ambachten in Bali al jaren zo enorm bekend om staan.

Het merk is uniek en haast niet te kopiëren, hoewel veel andere merken het werk van dit prachtige merk wel afkijken. Het merk heeft in de afgelopen jaren aanzienlijk sprongen gemaakt en is in Nederland zeer bekend om de uniekheid, de kwaliteit en vooral het prachtige design van de sieraden.

De sieraden van Buddha to Buddha zijn uniek en tijdloos, dit wil zeggen dat ze nu trending kunnen zijn en dit over 10 jaar nog steeds kunnen zijn. Het merk houdt heel erg vast aan eigen ideeën en dit is wat het merk dan ook verschillend en uniek maakt in tegenstelling tot andere merken.

Buddha to Buddha is veel meer dan alleen sieraden

Het merk staat bekend om de kwalitatieve en unieke sieraden die voorzien zijn van een goede prijs/kwaliteitsverhouding en tevens onder de luxe sieraden vallen, maar daarnaast staat het merk ook bekend om de liefdadigheid.

Het merk helpt namelijk met de verkoop van elk sieraad kinderen in Bali aan een beter leven. Dit doet het merk door te investeren in educatie en het sturen van kinderen op weg naar hun toekomst. Met het kopen van een sieraad steun je dus ook gelijk aan een goed doel en natuurlijk koop je een uniek en prachtig sieraad.

Zeer veel verschillende sieraden

Bij Buddha to Buddha kun je kiezen uit een zeer groot aantal sieraden, het aanbod is erg variërend en bevat onder andere, oorbellen, ringen, kettingen, armbanden en horloges. Het mooie aan deze sieraden is dat je ze allemaal met elkaar kunt combineren.

Het merk staat bekend om het design dat in de meeste gevallen bestaat uit verschillende ringetjes die bij elkaar zijn gevoegd en zo een mooi sieraad vormen. Hierdoor zijn de sieraden perfect te combineren en kun je ze makkelijk bij elkaar dragen.

Natuurlijk hebben al deze sieraden ook nog eens met elkaar gemeen dat ze allemaal stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt en gemaakt zijn met de beste kwaliteit zilver die op de markt is. Dit zorgt voor sterke en duurzame sieraden waar je zeer lang plezier van kunt hebben!

Buddha to Buddha long sieraden

Long sieraden zijn over het algemeen langwerpige sieraden. Zo heb je lange kettingen, lange oorbellen en zelfs lange armbanden! Buddha to Buddha staat vooral onder de long sieraden bekend om de long oorbellen.

Deze oorbellen bevatten hetzelfde herkenbare design dat je overal terugvindt bij de sieraden van het merk, maar hebben als extra toevoeging een langere lengte. Vandaar ook dat deze oorbellen vallen onder de long sieraden.

Zoek je dus een mooi setje Buddha to Buddha oorbellen, dan zijn deze oorbellen zeer zeker een uitstekende keuze wanneer je vooral van long sieraden houdt.

Voor wie zijn de sieraden geschikt

De sieraden zijn tijdloos en hierdoor voor iedereen wel geschikt. Hoewel veel mensen denken dat de sieraden uitsluitend gemaakt worden voor vrouwen zijn er wel degelijk een hoop mannensieraden te krijgen.

Voor de mannelijke sieraden moet je vaak wel iets beter zoeken, maar ook bij mannen is het merk erg populair. De sieraden zijn vooral gericht op mensen die van zilveren sieraden houden en dan met name sieraden die sierlijk zijn en toch ook tegelijk heel robuust en stevig.

De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder sieraden te vinden zijn met een redelijk grove structuur, tot aan een zeer fijne structuur. Hiermee dus ook echt voor ieder wat wils!

Buddha to Buddha sieraden goedkoop kopen

Van dit merk is veel te zeggen, maar niet echt bepaald dat de sieraden goedkoop zijn. Dit hoeft ook niet, je krijgt er namelijk hoogwaardige en kwalitatieve sieraden voor terug wanneer je ze koopt. Natuurlijk is het dan ook weer niet nodig om er veel te veel voor te betalen.

Online kun je de sieraden over het algemeen een stuk goedkoper vinden, dus wil je jouw Buddha to Buddha sieraden het liefst zo goedkoop mogelijk kopen zorg dan dat je online eens op zoek gaat naar de sieraden.

Op het internet vind je verschillende aanbieders van deze sieraden waaronder, ikbensieraden.nl. Deze webwinkel verkoopt zeer veel sieraden en vaak een stukje goedkoper dan bij andere winkels. Ditzelfde geldt bij de winkel voor sieraden van het merk Buddha to Buddha, ben je dus op zoek naar deze sieraden en wil je niet te veel betalen, dan kun je hier goed terecht.

Sieraden van Buddha to Buddha vooral online kopen

Online is het aanbod van sieraden vaak een stuk groter dan bij bijvoorbeeld de juwelier in je buurt. Naast het feit dat het aanbod vaak groter is, zijn de prijzen vaak lager. Ook voor de sieraden van Buddha to Buddha geldt dit en vooral omdat de sieraden al redelijk aan de prijzige kant zijn is het dan ook vaak interessant wanneer je ze online een stukje goedkoper kunt kopen.

Zeer veel webwinkels bieden deze sieraden aan en we noemden hierboven ook al een winkel waar ze echt zeer voordelig zijn, ben je dus een groot fan van deze sieraden dan doe je er vooral verstandig aan om ze online te kopen waar de prijzen lager zijn en het aanbod groter!

Bij bovengenoemde webwinkel krijg je tevens ook extra tijd om de sieraden te bekijken en uit te proberen en geniet je bovendien van gratis verzending!

Wat je in het kort kunt verwachten van Buddha to Buddha sieraden

Deze sieraden zijn zeer gewild en erg populair. Daarnaast zijn ze van zeer degelijke kwaliteit en tijdloos, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. De sieraden zijn met de hand gemaakt en worden vervaardigd uit zilver van hoge kwaliteit.

Met het kopen van een sieraad help je tegelijk Balinese kinderen aan een goede opleiding en een toekomst. Dit doet het merk terug als dank aan het succes, klanten kopen een mooi sieraad en helpen tegelijkertijd kinderen in Bali. Natuurlijk is dit een erg mooi en goed concept en een drijfveer voor veel mensen om juist voor deze sieraden te kiezen!

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie