Home » Internet » Bouwpersoneel gezocht

Bouwpersoneel gezocht

bouwpersoneel-gezochtZie je in de krantenkoppen ook wel eens bouwpersoneel gezocht? De bouw trekt aan omdat de economie aantrekt. Het gaat weer een stuk beter met Nederland en daar zijn we blij mee. De vraag naar woningen blijft stijgen en ook voor de bouwwereld betekent dat veel extra werk.

 

Van kleine tot grote bedrijven

In de bouwsector zijn er veel kleine- en grote bedrijven. Deze bedrijven plaatsen zowel offline als online een advertentie met bouwpersoneel gezocht. Niet iedereen leest de kranten meer tegenwoordig en daarom is het richten op het internet een slimme zet. Vooral jongeren focussen zich op de jobs die online te vinden zijn. Online zoeken kost je namelijk minder tijd en je hebt een beter overzicht. Wanneer je naar de krant zou kijken, dan moet je er iedere dag eentje kopen, of wekelijks de lokale krant in de gaten houden. Vooral bij het laatste krijg je eens per week een update. Zit je te springen om werk dan heb je geen tijd om rustig af te zitten wachten. Daarom is internet een uitkomst.

 

UWV ook online

Ook het UWV richt zich tegenwoordig flink op de online markt. Bij een sollicitatietraining bijvoorbeeld wordt je geleerd dat je zelfs Twitter en Facebook kunt afspeuren naar werk. Ook LinkedIn wordt benoemd. Een simpele zoekopdracht ‘bouwpersoneel gezocht’ leidt snel naar vacatures en andere banen die verwant zijn.

 

Als bedrijf

Ga je als bedrijf op zoek naar bouwpersoneel en ben je op zoek naar de oudere generatie, dan kan de lokale krant, lokaal personeel opleveren. Ben je echt op zoek naar de jongeren, dan kan social media en het internet voor een goede bijdrage zorgen. Bekende vacature sites zijn: Indeed, Monsterboard, Jobbird, Bouwvacatures, Bouwjobs en Sewa.eu. Ook Sewa richt zich landelijk en heeft regelmatig vacatures in de buurt van (Zuid-Holland) – Den Haag en Rotterdam, en  (Noord-Holland) – Amsterdam.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie