Home » Internet » Bloggen uitbesteden?

Bloggen uitbesteden?

Een blog is helemaal hip

Een weblog of blog is helemaal hip en happening. Het is 1 van de meest gegeven adviezen aan bedrijven die meer met internet willen doen. Toch is het schrijven en bijhouden van een weblog helemaal niet zo eenvoudig en kan het lastig en tijdrovend zijn voor iemand die in de organisatie tijd vrij moet maken om regelmatig een nieuw blog te schrijven. Wat we vervolgens vaak zien is dat een blog verwaarloosd wordt. Bloggen uitbesteden is dan ook absoluut voor veel bedrijven een goede optie.

Waarom bloggen uitbesteden?

  • Een weblog draagt bij aan een goede SEO / zoekmachine optimalisatie strategie. Regelmatig bloggen over onderwerpen die relevant zijn voor bezoekers en het bedrijf kan een constante stroom nieuwe bezoekers opleveren en dus ook potentiële klanten.
  • Als bedrijf heb je er geen omkijken meer naar op het moment dat iemand regelmatig nieuwe berichten plaatst. Uiteraard voldoen berichten altijd aan de doelstellingen en eisen die het bedrijf stelt.
  • De website blijft fris en levendig doordat er regelmatig nieuwe content verschijnt
  • Tijdsbesparing. In onze ervaring worden blogs al snel verwaarloosd. Het kost tijd, energie en het echt bijhouden van een blog is niet voor iedereen weggelegd.

Offsource Internetdiensten kan niet alleen blogs schrijven voor bedrijven en organisaties, maar ook publiceren en monitoren. Afhankelijk van de wensen kan gekozen worden voor een wekelijks bericht, twee maal per week of zelfs dagelijks.

Gevestigd in Groningen is het zeker voor bedrijven in en rondom Groningen een goede optie om bloggen uit te besteden, maar Offsource werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.

Een goed weblog

Een weblog bijhouden is geen rocket science, maar vereist wel aandacht, zorgvuldigheid, een goede spelling en natuurlijk de juiste toon. Afbeeldingen en filmpjes die de boodschap ondersteunen zijn daarbij ontzettend nuttig. Het leuke aan een weblog is dat je als bedrijf ook een kijkje achter de schermen kunt geven, een business case uit kunt werken of mensen op een heel andere manier met het bedrijf in aanraking te laten komen.

Rate this post

Plaats een reactie