Home » Games » Bizarre diëten

Bizarre diëten

In elk tijdschrift of programma wordt er wel over gesproken; afvallen. Overal kom je artikelen en adviezen tegen over het verliezen van gewicht. Er zijn ontelbaar veel diëten die zogenaamd allemaal werken. Helaas zijn de meeste diëten niet altijd even goed voor je. Sterker nog, er zit een aantal afvalmethodes tussen die te bizar voor woorden is. Volg altijd een verantwoord dieet en laat onderstaande diëten achterwege, ze zijn ontzettend slecht voor je gezondheid.

Een sapkuur
Een sapkuur is een dieet waarbij je alleen maar sapjes mag drinken en dus niks mag eten. Een paar dagen sapkuren kan geen kwaad aangezien je lichaam voldoende reserves heeft voor een paar dagen, maar het heeft vrijwel geen nut. Langer sapkuren is echter enorm slecht voor je gezondheid. Je spierweefsel wordt afgebroken en een sapkuur bevat te weinig voedingsstoffen. Een sapkuur is dus een erg slecht idee om gewicht mee te verliezen.

Het babyvoeding dieet
Dit bizarre dieet is over komen waaien uit Hollywood, waar onder andere Jennifer Aniston ermee is gestart. Het is de bedoeling dat je dagelijks veertien porties babyvoeding eet. Op deze manier controleer je de portiegrootte en val je binnen mum van tijd af. Het klinkt allemaal mooi, maar door dit dieet mis je een hoop vezels, waardoor je je nooit echt gevuld zal voelen. Ook kun je hier darmproblemen door krijgen. En als je even logisch nadenkt, kun je zelf ook wel bedenken dat een volwassene meer brandstof nodig heeft dan een baby.

Het Fletcher dieet
Dit dieet bestaat al erg lang en gelukkig weten de meeste mensen dat dit dieet uit den boze is. Toch zijn er nog steeds mensen die het proberen. Bij dit dieet is het de bedoeling dat je op elke hap eten zo lang mogelijk kauwt, om hem vervolgens weer uit te spugen. Het idee hierachter is dat je wel de voedingsstoffen uit de hap opneemt door erop te kauwen, maar je ondertussen wel afvalt omdat je de hap niet doorslikt. Echter is deze manier van diëten achterhaald en werkt dit uiteraard niet. Sterker nog, het is enorm slecht voor je. Je komt op deze manier enorm veel tekort en dat kan voor nare complicaties zorgen.

Het lintworm dieet
Het dieet op dit lijstje dat veruit het meest nare dieet is, is het lintworm dieet. Je kan waarschijnlijk ook al wel raden wat dit inhoudt. Bij dit dieet laat je jezelf besmetten met een eitje van een lintworm en laat je deze in je lichaam groeien. Een lintworm onttrekt een groot deel van de voedingsstoffen uit je eten waardoor je razendsnel gewicht zal verliezen. Een enorm extreem en ongezond dieet dus, dat gelukkig illegaal is in Nederland.

Rate this post

Plaats een reactie