Home » Huishoudelijk » Bijzonder bezienswaardigheden die je kunt combineren met een cruise naar San Diego

Bijzonder bezienswaardigheden die je kunt combineren met een cruise naar San Diego

Als je gedurende een cruise de gelegenheid hebt om een stuk van je tijd te besteden aan bezienswaardigheden dan is het altijd fijn om ook een idee te hebben van wat echte trekpleister zijn.

Voor een cruise naar San Diego hebben wij derhalve een aantal bijzonder bezienswaardigheden in kaart gebracht.

San Diego Zoo

In ons eigen kikkerlandje hebben we leuke dierentuinen zoals Artis maar ze vallen in schril contrast als je ze in vergelijking trekt tot een Zoo zoals de San Diego Zoo. Je kunt er zoals gebruikelijk voor een dierentuin is genieten van de dieren. Maar ook van speciale show en attracties.

Al met al is het zo een grote dierentuin dat je al snel een dag kwijt zou raken als je jezelf er in verdwaald. Maar mocht je een dag hebben en je wilt een goed beeld hebben en het combineren is dat ook zeker mogelijk.

Petco Park

Hier in Nederland is honkbal net zoals heel vele traditionele amerikaanse sporten ondergewaardeerd aan voetbal. In de Verenigde Staten is dit omgedraaid, iedereen kent de Major Leauge.

Een bezoek aan het immense stadion van de Padres, of als je zo gelukkig bent dat je de mogelijkheid hebt om een wedstrijd bij te wonen (en de sfeer die er dan heerst op te doen) is gewoon magisch.

Sunset Cliffs Natural park

Als je houd van prachtige uitzichten dan moet je zeker een keer bij de Sunset Cliffs gaan kijken. Je hebt daar een adembenemend uitzicht over de zee en ook een aantal spectaculaire rotsblokken / kliffen. Wel is het aan te raden om op tijd aanwezig te zijn aangezien het drukker wordt richting bijvoorbeeld de zonsondergang.

Cabrillo National Monument

Het zuidelijkste puntje van San Diego met een prachtig uitzicht over San Diego (voornamelijk San Diego bay). Prachtig monument met relatief veel vliegverkeer, in verban met de nabijgelegen militaire basis. Beetje ahankelijk van de periode dat je er bent kun je hier ook walvissen spotten.

Fort Rosecrans Cemetery

Misschien niet het meest fijne uit deze lijst maar wel iets wat zeker een indruk zal achterlaten. De laatste rustplaats voor een tal van militairen, eigenlijk zoals wij dat wellicht alleen maar uit films kennen. Zowel triest als prachtig en ondanks dat begraafplaatsen niet ‘leuk’ zijn zeker een aanrader.

Sea World (San Diego)

Omdat we de dit toch op een positieve noot zouden willen eindigen hebben we ook het immens populaire SeaWorld meegenomen. Sowieso voor kinderen maar ook voor volwassenen een uiterst leuke dagbesteding (korter kan maar dan mis je wel wat).

De orkashow alleen al is fantastisch om te zien hoe intens de band tussen de dieren en hun trainers is. Je ziet het ooit op TV maar als je in het echt een orka ziet ten opzichte van een mens dan is dat meer dan imposant.

Afhankelijk van wanneer in het jaar je er bent kan het heel druk of juist relatief rustig zijn.

We hopen dat deze bezienswaardigheden je cruise naar San Diego, wat opzich al een avontuur is, verder kan versterken.

Rate this post

Plaats een reactie