Home » Games » Beste airfryers

Beste airfryers

De Consumentenbond heeft de Philips Avance HD9240 Airfryer XL als Beste uit uitgeroepen. Op basis van verschillen in hoe goed de airfryers frietjes kunnen bakken. Het uiterlijk en de smaak van de frites varieert enorm, net zoals de baktijd en de hoeveelheid die ze kunnen bakken. De Beste, de Philips Avance HD9240 Airfryer XL zet in 16 minuten 1 kilo frites op tafel.

 

Frituurpannen zijn ook getest op

  1. Veiligheid Op het gebied van elektrische veiligheid is de Airfryer in orde. De grepen voor het transport worden wel erg heet: 66 ºC bij een contactperiode van 60 seconden. Maar in de gebruiksaanwijzing staat dat het apparaat 30 minuten moet afkoelen voordat je het schoonmaakt of verplaatst.
  2. Temperatuur;  de temparatuur van de Philips Avance HD9240 Airfryer XL is verstelbaar tot maximaal 200 graden
  3. Energiegebruik; de Philips Avance HD9240 Airfryer XL is energie zuinig en verbruikt maar 2100 watt per uur . Dat is omgerekend 84,32 euro per jaar ongeveer. Dat verschilt zo gerekend niet veel van een normale friteuse of oven. Het voordeel is dat een airfryer binnen 3 minuten al verwarmd is en dat een oven zeker 15 minuten nodig heeft.
  4. De beste airfryer kan qua snelheid binnen 5 minuten voedsel opwarmen. Het bereiden van 700 gram diepvriespatat in de beste airfryer duurt nog geen 16 minuten

Als je de airfryer vergelijkt met een gewone friteuse dan ben je sneller klaar met een gewone friteuse, die heeft er de helft van de tijd voor nodig.

Rate this post

Plaats een reactie