Home » Dieren » Back-up van je vps server

Back-up van je vps server

Een vps server is een server die gekoppeld is aan een grote fysieke server. Van deze server kun je geheugen en andere capaciteiten kopen en huren voor eigen gebruik. Voordat je een vps server aan gaat schaffen is het natuurlijk wel handig om eerst te bekijken hoeveel geheugen je denkt nodig te hebben. Dit is gemakkelijk want zo voorkom je dat je meer geheugen bij moet kopen, en dat de bestanden niet meer op je server passen.

Back-up maken

Als het toch voorkomt dat je te weinig geheugen en capaciteit hebt gekocht voor je vps server is het natuurlijk wel gemakkelijk dat je geheugen en capaciteit bij kunt kopen. Je kunt namelijk gemakkelijk een back-up maken. Dit is handig, omdat als je een nieuwe vps server aan wilt schaffen met meer geheugen en capaciteit kun je jouw bestanden en informatie gewoon weer overzetten naar de nieuwe.

Het grootste geheugen dat je aan kunt schaffen bij Tilaa voor een vps server is 128GB. Hier kun je veel mee doen en je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat je te weinig opslag hebt op je server. Het laagste geheugen dat je kunt kopen is 1GB, maar dit is natuurlijk veel te weinig, en daarom raden wij het ook aan om minimaal 8GB aan geheugen te kopen voor je vps server.

De schijfruimte van de vps servers variëren van van 20GB tot 1280 GB. Bekijk dus goed van te voren hoeveel je denkt nodig te hebben, en pas hier je schijfruimte en geheugen op aan.

Rate this post

Plaats een reactie