Home » Computer » Autovendi ook in 2017 het sterkst groeiende auto platform

Autovendi ook in 2017 het sterkst groeiende auto platform

Flinke groei

In 2016 werd Autovendi door Metrixlab al genomineerd voor beste website van Nederland als het gaat om je auto verkopen. Dit kwam door de enorme groei van het platform die ontstond door de transparantie van de service. Iets waar consumenten vandaag de dag om schreeuwen gezien alle mogelijkheden die het internet met zich meebrengt.

Door de transparante service besluiten steeds meer consumenten om gebruik te maken van de service. Je weet namelijk precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Iets dat in de autobranche vaak lastig is gezien het grote aantal louche handelaren en websites die helaas nog bestaan.

Wat doet Autovendi dan anders?

Het bedrijf is ontstaan doordat de eigenaren slechte ervaringen hadden met andere online portalen. Op openbare portalen zoals Marktplaats bestaat de kans dat de koper niet op komt dagen of je krijgt iemand over de vloer waarvan je dat liever niet hebt. En bij auto verkoop websites krijg je vaak in eerste instantie een hoge prijs geboden waarna er tijdens de aflevering flink opnieuw onderhandelt wordt. Hier zit geen enkele consument op te wachten.

Het grote verschil in je auto verkopen via Autovendi of een andere website is dat zij denken vanuit de particuliere consument in plaats van aantallen. Er wordt ook netjes vermeld dat je niet de absolute hoofdprijs krijgt, dus voor gelukszoekers is het niet het juiste portaal.

Zodra je je auto aanmeldt, wordt je eerst netjes gebeld door een taxateur die samen met jou als consument de waarde vaststelt van de auto. Wanneer de verkoopprijs vaststaat, wordt er een vraagprijs bepaald om onderhandelingsruimte met de potentiële kopers te creëren. Daarnaast wordt je auto door middel van zeer gerichte vraagstelling onder de loep genomen om er zeker van te zijn dat je auto ook voldoet aan de omschrijving. Dit om eventuele biedingen op je auto te kunnen garanderen. Ja inderdaad, je krijgt een gegarandeerde prijs op je auto.

Je auto verkopen via Autovendi

Je auto verkopen hoef je niet zelf te doen. Dit wordt allemaal door Autovendi geregeld. Zij regelen het gehele verkoopproces voor je en het enige wat je zelf moet doen is je auto inleveren bij een dealer in de buurt die ook nog eens direct uitbetaald.

Groei 2017

De verkoopservice van Autovendi is in het eerste half jaar van 2017 meer dan 100% gegroeid ten opzichte van 2016. Het oprichtingsjaar van de website. En de verwachting is dat dit in het tweede half jaar van 2017 weer zal verdubbelen. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat het een auto verkoopservice betreft die vanuit de gedachtegang van een particuliere consument denkt. Lekker zonder gedoe je auto verkopen.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie