Home » corona » ART 3 Kettingslot kopen

ART 3 Kettingslot kopen

Een nieuwe scooter verdient ook een nieuw scooterslot. Wanneer jij veilig wilt rijden draag je een helm, wanneer je de scooter veilig wilt parkeren koop je een scooterslot. Je kunt online goedkoop een kwalitatief hoogwaardig slot kopen mits je rekening houdt met het ART keurmerk. Een ART 3 scooterslot is heel betaalbaar in de webshop, en toch veilig in de meeste situaties. Waarom moet je bij een scooterslot aanschaffen in de webwinkel letten op het ART keurmerk?

 

Kijk direct op scooteronderdelenshop.com voor het complete overzicht van ART 3 gekeurde sloten voor het grootste aanbod sloten en de beste prijzen.

 

Belang van een ART 3 keurmerk

Je merkt pas dat jouw scooterslot niet veilig is wanneer de scooter wordt gestolen. Of je controleert voor je een slot gaat aanschaffen eerst of er een ART keurmerk op zit. ART is een stichting die bestaat uit verschillende organisaties die diefstal van tweewielers willen voorkomen. Fabrikanten van scootersloten kunnen deze ter keuring aanbieden. Hoe hoger de waardering in sterren, hoe veiliger het slot. Een ART 3 slot biedt een optimale combinatie van veiligheid en prijs. Wanneer je online een nieuw scooterslot wilt kopen zul je rekening moeten houden met het ART keurmerk.

 

Kettingsloten en lengte

Bij een ART 3 slot kopen zul je veelal kettingsloten vinden. Die zijn niet alleen heel sterk, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Er zijn overigens ook ART 3 beugelsloten. Dit type scooterslot is ook zeer betrouwbaar, maar iets lastiger mee te nemen. Sommige beugelsloten in de webshop zijn voorzien van een extra ketting, zo kun je de scooter ook vastleggen aan een vast object. Een lang kettingslot is bedoeld om de scooter vast te leggen aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal of een fietsenrek, met een kort kettingslot is dat niet mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het gewicht van een lang kettingslot hoger ligt, en het slot neemt meer ruimte in bij het opbergen.

 

Je kunt verschillende ART sloten kopen op scooteronderdelenshop.com, vergelijk de modellen en kies het scooterslot dat past bij jouw scooter.

 

Scooterslot schakels

Wanneer je een kettingslot wilt aanschaffen zul je ook op de schakels moeten letten. Het kan zijn dat een ART 5 kettingslot schakels heeft die moeilijk door de wielen van jouw scooter te rijgen zijn. Dan kan een ART scooterslot uitkomst bieden. Die zijn ook veilig, maar hebben doorgaans wat dunnere schakels. Dikker is niet altijd beter trouwens, het is ook afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt bij het vervaardigen van het scooterslot.

 

Onderhoud van jouw scooterslot

Je kunt een ART 3 scooterslot kopen en in gebruik nemen, houd er wel rekening mee dat het slot ook een beetje onderhoud nodig heeft. Let er bijvoorbeeld op dat het afdekkapje het slot bedekt wanneer je de scooter parkeert. Er kan namelijk zand of water in het slot komen, daardoor is het mogelijk dat je het slot later niet meer kunt openen of sluiten. Houd het omhulsel om het kettingslot waarmee je aanslag, corrosie en roest zult voorkomen. De bescherming zorgt er ook voor dat de wielen van de scooter niet beschadigd raken.

 

Je kunt in de webwinkel van scooteronderdelenshop.com direct alle ART 3 sloten vinden voor prijzen die zeer goedkoop zijn in vergelijking met de concurrenten.

Rate this post

Plaats een reactie