Home » Eten en Drinken » Altijd bereikbaar in je auto

Altijd bereikbaar in je auto

Je auto is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een vervoersmiddel wat jou van A naar B toe brengt. Je auto is een plek waar je sociale leven zich voor een deel afspeelt, en daarnaast is het je mobiele kantoor. Ga maar eens na wat jij allemaal doet achter het stuur, en dan in het bijzonder als je in de file staat. Je kijkt nog even of je haar goed zit, je scheert je in de file, of je werkt je make up bij. Daarnaast zitten we ook geregeld belangrijke telefoongesprekken af te handelen in de auto. Sinds de komst van de autoradio met carkit is dat immers heel eenvoudig. Er wordt dan ook steeds vaker van je verwacht dat je continu telefonisch bereikbaar bent, ook in je auto.

Je telefoon bereikbaar in je auto

Bij de meeste carkit systemen is er heel goed nagedacht over een bluetooth verbinding tussen de autoradio en de mobiele telefoon zelf, maar waar je jouw mobiele telefoon nou eigenlijk moet laten in je auto, daar is vaak wat minder aandacht aan besteed door de ontwerpers. Gelukkig hebben ze daar bij Brodit wel over nagedacht. Brodit vindt het namelijk enorm belangrijk dat jij niet alleen goed bereikbaar bent in je auto, maar dat jouw mobiele telefoon zelf ook goed bereikbaar is in je auto.

Jouw mobiele telefoon in Brodit

De ultieme oplossing voor dit probleem is een Brodit autotelefoonhouder. Dit systeem zorgt ervoor dat jij altijd bij je mobiele telefoon kan onder het rijden om er even op te kijken. Handig wanneer je de navigatie wil volgen naar een vreemde bestemming. Een Brodit iPhone 6S houder zit niet zomaar los tegen jouw dashboard of tegen je raam aan. Het is een systeem wat je met een tool tussen de naden van je boordcomputer in bevestigt. Daardoor kan jouw mobiele telefoon niet zomaar uit de houder vallen, en ben jij veilig bereikbaar.

Rate this post

Plaats een reactie