Home » Huishoudelijk » Ben jij al VIP bij AFAS Live?

Ben jij al VIP bij AFAS Live?

Ga je vaak naar concerten, en dan voornamelijk in de AFAS Live? Dan kun je er misschien over denken om eens als VIP te gaan! Je voelt je dan als een echte ster en krijgt de hele avond voorkeursbehandelingen. Hoe gaaf zou het zijn als je als VIP wordt behandeld bij het concert van je dromen? Dat zou geweldig zijn natuurlijk.

Waar bestaat een VIP behandeling bij AFAS Live uit?

Als je kiest voor een VIP kaartje voor je concert, dan krijg je een aparte, eerdere entree tot de concertzaal. Dat is natuurlijk erg fijn als je helemaal vooraan wil staan! Je mag dan eerder dan iedereen naar binnen. Daarnaast krijg je ook een zitplaats op de VIP loge met uitstekend uitzicht over de hele zaal en natuurlijk over het podium. Je mag gratis gebruik maken van de bewaakte garderobe en het mooiste: je mag onbeperkt gebruik maken van de hapjes en de bar gedurende de hele avond! Je krijgt daarnaast ook een eigen parkeerplaats. Wel zo prettig!

Optimaal genieten van je favoriete artiest

Met een VIP behandeling kun je optimaal genieten van het concert van je favoriete artiest. Maar natuurlijk kan dat ook als je geen VIP kaart hebt. Deze concertzaal is namelijk zo gemaakt dat iedereen het altijd goed kan zien. Daarnaast heb je ook vrije zitplaatsen. Iedereen koopt hetzelfde kaartje, maar als jij graag wil zitten tijdens het concert, dan is dat zeker mogelijk. Ook met een normaal kaartje kun je vroeg naar binnen, maar dan moet je wel wat langer wachten. Natuurlijk kun je dan nog steeds je favoriete artiest goed zien!

Parkeren zonder VIP kaart

Dichtbij AFAS Live parkeren is niet alleen voor mensen met een VIP-kaart weggelegd. Er is namelijk voldoende parkeermogelijkheid hier! Toch kan het er natuurlijk wel druk zijn. Als 6000 man met de auto komt, kan het lang duren voordat je een plekje gevonden hebt. Daarnaast kan het ook nog zo zijn dat er ook een evenement plaatsvindt in de Amsterdam Arena of in de Ziggo Dome. Dan is het soms helemaal vechten voor een plekje. Daarom is het slim om van tevoren je parkeerplaats al te reserveren! Zo weet je zeker dat je een plekje hebt en hoef je nooit te wachten. Je kunt er dus ook zelf voor zorgen dat je een VIP behandeling krijgt. Regel alles van tevoren en je kunt met een gerust hart van het concert gaan genieten.

Rate this post

Plaats een reactie