Home » Hobby en vrijetijd » 3 tips voor een perfecte bruiloftsfoto

3 tips voor een perfecte bruiloftsfoto

Iedereen die gaat trouwens wil een perfecte bruiloft organiseren met mooie kiekjes. Het moet een feest zijn met rituelen, maar het moet natuurlijk ook een beetje hip zijn! De perfecte bruiloft organiseren hoeft niet moeilijk te zijn.

Jouw trouwdag is de leukste dag van je leven. Met alle tradities en rituelen inbegrepen maak je het tot een waar sprookje. Dit wil je natuurlijk allemaal vastgelegd hebben op camera. Met deze 3 tips organiseer jij de perfecte bruiloft en heb je de perfecte bruiloftsfoto’s.

Tip 1: Kies een buitenlocatie

Natuurlijk is een buitenlocatie in Nederland alleen geschikt wanneer je in de zomer of lente gaat trouwen. Het is toch prachtig om tussen de natuur te trouwen. Ideeën voor een buitenlocatie zijn het strand, een pittoreske boerderij of een eiland. Een buitenlocatie heeft zoveel meer te bieden dan een binnen locatie. Met witte parasols erbij maak je het plaatje helemaal compleet!

Tip 2: Laat foto’s maken door een bruidsfotograaf

Foto’s van een bruiloft zijn essentieel. Iedereen bekijkt zijn foto’s later nog wel eens, of laat het natuurlijk aan andere zien. Zodoende herinner jij de bruiloft nog na 30 jaar. Het is hierbij wel leuk dat iedere aanwezigen goed op de foto staat. Huur daarom een goede bruidsfotograaf in. Om de foto’s iets origineler te maken kun je bijvoorbeeld een gekke achtergrond maken. Het is heel simpel pak een heel groot wit doek en spuit deze bijvoorbeeld met graffiti in. Wij laten zelf onze foto’s maken door een bruidsfotograaf in Rotterdam.

 bruidsfotograaf-rotterdam

Tip 3: Verschillende bruidsmeisjes

Wanneer alle bruidsmeisjes hetzelfde aan hebben, ziet het er al heel schattig uit. Wat echter er nog leuker uitziet is wanneer alle bruidsmeisjes gekleed zijn in verschillende prachtige jurken. Op die manier maak jij de perfecte bruidsfoto’s tijdens de perfecte bruiloft.

 

Tot slot is het erg belangrijk dat jullie tijd voor elkaar nemen tijdens de bruiloft. Niets is belangrijker dan je geliefde die dag. Als jullie genieten van elkaar wordt de foto ook een stuk mooier!

 

Rate this post

Plaats een reactie