Home » Media » 3 redenen voor een elektrische deuropener

3 redenen voor een elektrische deuropener

 

Een elektrische deuropener is handig voor verschillende redenen. 3 van de belangrijkste redenen waarom je een elektrische deuropener zou moeten plaatsen zijn:

 

  1. Inbraakbescherming

De deuren zijn zo ontworpen dat ze u maximale veiligheid kunnen bieden. Ze hebben een bijzondere hoge veiligheidsniveau die ze ideaal maakt om mensen tegen indringers en vandalisme te beschermen. Het helpt ook dat ze van duurzaam materiaal gemaakt zijn.

 

  1. Brandveilig

Bij de installatie van de deuren wordt er ook gekeken naar brandveiligheid. Ze voldoen dus aan alle normen die betrekking hebben tot brandveiligheid. je kunt het systeem zo uitbreiden dat er een vluchtmogelijkheid gecreëerd wordt in geval van brand. Verder zijn ze voorzien van reserveaccu’s en controle-units, zodat de deuren ook bij stroomonderbrekingen zullen werken.

 

  1. Energiebezuiniging

Een gewone deur kan door de jaren heen steeds moeilijker open gaan door stroefheid. Bij windbelasting gaat het nog harder zijn om het open te krijgen. Een elektrische deuropener wordt niet beïnvloedt door de wind. Ze behouden dus de juiste instelling van de deursnelheid. Daarnaast houdt het alle vieze lucht en lawaai buiten.

 

Ze zijn er niet alleen om uw gemak te vergoten. Ze dienen ook om de veiligheid van u en anderen te garanderen. Een paar minder belangrijke redenen waarom ze goed zijn, is dat ze uw gebouw een moderne uitstraling geven. Kies een design uit die past bij uw gebouw en zie hoe de look ervan verandert.

Rate this post

Plaats een reactie