Home » Overige » 3 online ontwikkelingen waar je op moet letten

3 online ontwikkelingen waar je op moet letten

Website ontwikkelingen

  1. Mobiel marketing krijgt de afgelopen tijd alsmaar meer aandacht, bedrijven testen steeds meer met mobiele apps en mobiele advertenties. Maar voordat een bedrijf geld hiervoor uitgeeft, dient er goed research worden gedaan. Bedrijven moeten antwoord geven op vragen zoals; moeten we een app maken of een adaptive website laten maken.
  2. Een van de meest snelle ontwikkelingen die de laatste jaren plaats vindt is het lokaal maken van SEO activiteiten. Voorheen richten bedrijven zich op algemene zoekwoorden maar dit is drastisch veranderd. Meer en meer zie ik grote bedrijven op lokaal niveau opereren. Dit is wel zo logisch aangezien Google haar koers daarin ook heeft veranderd.
  3. De relatie tussen klant en bedrijf wordt steeds persoonlijker. Kijk maar naar alle mobiele gebruikers in Nederland. Meer dan 81 procent van de Nederlanders tussen de 18 en 80 jaar heeft een mobiel. 9,4 miljoen Nederlanders gebruiken hun mobiel onder andere voor whatsapp. Bedrijven spelen daar uiteraard goed op in. Zo hebben een aantal bedrijven een zogenoemde Whatsapp helpdesk. Als je als klant een vraag hebt, dan kan je een medewerker via je Whatsapp een vraag stellen. Een mooie ontwikkeling vind ikzelf!

Conclusie
Houd je ogen open. 3 online ontwikkelingen waar ondernemers op moet letten. Of je nu als freelancer of voor een groot bedrijf werkt. Het internet en alles daaromheen ontwikkelt zich razendsnel. Ook de komende jaren zullen nieuwe applicaties, hardware opties etc. onze harten stelen. Het betekent dat de ondernemer op de hoogte moet blijven van alle ontwikkelen.

Rate this post

Plaats een reactie