Home » Nieuws » 10 Dingen Waar een Liefdes Website Over Moet Beschikken

10 Dingen Waar een Liefdes Website Over Moet Beschikken

Na hierover goed te hebben nagedacht, heb ik 10 dingen verzameld waarvan ik denk dat het op een website over liefde terug gevonden moet worden. U hoeft niet alles op de lijst te hebben of te gebruiken, maar als u niet weet waar u moet beginnen, en een website over de liefde wilt maken, vindt u hier wat ideeën waar u mee kunt werken. U kunt altijd dingen veranderen en/of andere applicaties, games en andere informatie gebruiken om zo de perfecte liefdes website te creëren die voldoet aan uw wensen.

  1. Een kleurenpallet wat gebruikt maakt van roze, rood, perzik, lavendel en misschien een paarse combinatie.

(Sommige liefdes of dating sites gebruiken rood, wit, grijs en zwart of een combinatie van neon en pastelkleuren maar het kiezen van een kleurenpallet is helemaal aan u. Onthoud, gebruik hetgeen dat voor u werkt! )

  1. Afbeeldingen van hartjes, knuffels, kusjes, stelletjes die elkaars handen vast houden of lachen.

(U kunt altijd een Galerij of Bibliotheek toevoegen die meerdere afbeeldingen weergeeft van romantische stelletjes of romantische citaten.)

  1. Compatibiliteit testen, liefdesmeters, een liefdes quiz of interactieve games die de lezer kan uitproberen.

(Houd in gedachten dat een interactieve website altijd bezoekers naar uw site terug brengt. Bezoekers houden van websites waar ze op kunnen rondspelen en waar ze hun vrienden wat over kunnen vertellen. U weet wat dat betekent: meer bezoekers!)

  1. Artikelen die het hebben over liefde en die liefde en relaties uitleggen.

(Onthoud dat u een website over LIEFDE creëert, dus schrijf over-u raad het al!-LIEFDE! Schrijf over daten, romantische vakantie ideeën, speciale cadeaus, relatie advies en zelfs wetenschappelijk onderzoek over de liefde! Onthoud om altijd vanuit uw hart te spreken, lezers voelen dit altijd aan!)

  1. Een liefdes horoscoop. (Bezoekers vinden dit altijd leuk! Misschien kunt u zelfs Chinese Astrologie of Numerologie toevoegen als u op zoek bent naar meer inhoud).
  2. Wat romantische citaties, liefdes gedichten, misschien zelfs een lijst van beroemde liefdesliedjes.

(Vergeet niet een foto toe te voegen van een beroemde dichter of een video van het lied die u laat zien, inclusief de tekst van het nummer.)

  1. Een venster voor opmerkingen voor lezers die uw liefdesartikelen of uw blog over liefde lezen.

(Op deze manier wekt u interesse op en ontvangt u bruikbare feedback over uw artikelen van uw bezoekers).

  1. Een “Nieuwsbrief” of “Mailing lijst” venster.

(Wanneer een lezer uw website leuk vind, zullen zij zich opgeven voor uw “Mailing lijst” of “Nieuwsbrief” en zullen ze het hartstikke leuk vinden wanneer u hen nieuwtjes stuurt.

  1. Wat romantische achtergrond muziek wanneer mensen de website bezoeken

(Dit is altijd een goed plan en u kunt verschillende nummers uitproberen, maar vergeet niet om een pauze of demp knop te gebruiken wanneer mensen dit niet willen horen).

  1. Voeg wat video’s, slideshows of romantische video clips toe.

(Laat het er uit springen! Vang hun aandacht met geweldige teasers en mooie afbeeldingen)

Er zijn vele manieren die u kunt gebruiken om een schitterende en interessante website te creëren, maar ik hoop dat ik het wat makkelijker voor u heb gemaakt door deze lijst met bruikbare tools waarmee u kunt experimenteren, samen te stellen

Komt u er niet uit en wilt u hulp van de experts? Laat u informeren of laat u speciaal voor dit liefdesproject verschillende website offertes opstellen, zodat u weet wat u kunt verwachten qua website en qua prijs!

 

Rate this post

Plaats een reactie